Projecció del documental Saber / Sumud

Projecció del documental Saber / Sumud

El proper divendres dia onze d’octubre, a les 19:30 h al local de l’Obra Cultural Balear de Campos, situat al carrer Bisbe Tallades, 6, tendrà lloc la projecció del documental Saber / Sumud.
Es tracta d’una pel·lícula sobre Palestina estrenada l’any 2023. A continuació s’obrirà un debat amb els assistents.
L’acte està organitzat per Ciutadans per Palestina, amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear de Campos i s’emmarca dins cicle de solidaritat amb Palestina Poble a Poble. Posteriorment es farà al Pla de Na Tesa, Sineu i Pòrtol.
La projecció serà amb el sistema de taquilla inversa, que consiteix que cada assistent, en acabar l’acte, diposita allò que considera adient. La recaptació es destinarà a la solidaritat amb Palestina.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.