Víctor Rubert, guanya l’Open de Portocristo d’escacs

Víctor Rubert, guanya l’Open de Portocristo d’escacs

El passat dimarts dia 9 de juliol va tenir lloc el torneig Open Festes del Carme 2024 a Portocristo, organitzat pel Club Reis i Dames de Llevant.
Hi varen participar 8 jugadors del Club Foment d’Escacs de Campos: Víctor Rubert, Tomeu Valldepadrines, Francesc Miralles, Miquel Gost, Biel Lladonet, Alejo Martínez, Roberto Mota i Rafel Segundo.

Víctor Rubert, el campió

Els resultats varen ser molt bons pels campaners, ja que varen aconseguir dos trofeus importants. Víctor Rubert va quedar campió absolut, amb 6 punts dels 7 possibles i Francesc Miralles va ser el primer sub-12 i desè de la classificació general amb 5 punts.

Francesc Miralles amb el trofeu

Tomeu Valldepadrines va fer vint-i-setè amb 4 punts: Biel Lladonet i Alejo Martínez varen sumar 3 punts cadascun, la qual cosa els va deixar als llocs trenta-sisè i trenta-setè, respectivament. Rafel Segundo, també amb 3 punts, va quedar el quaranta-dosè, just davant Miquel Gost, que va fer 2,5 punts. Finalment, Roberto Mota, va quedar el cinquanta-sisè, amb 1 punt.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.