El proper dilluns dia denou comença la XXV Setmana de Cuina Mallorquina, organitzada per l’Obra Cultural Balear de Campos.
Enguany està dedicada a totes aquelles persones que es veuen obligades a menjar fora de casa, tant si és per feina com per una excursió o un altre motiu, i se n’han de dur l’àpat preparat per consumir més tard. Per això el títol de Cuina de Carmanyola. La intenció és proporcionar consells i receptes que permetin gaudir d’una alimentació sana, nutritiva i plaent a aquells que no poden menjar a casa seva.
Per això el primer dia, dilluns día denou el pregó serà a càrrec d’un dietista nutricionista, el saliner Miquel Burguera, que farà una conferència sota el títol de Dieta equilibrada per a persones que mengen fora de casa. Serà a les vuit del vespre al local de l’OCB-Campos, al número 10 de la Plaça de can Pere Ignasi.
Els altres tres dies els actes seran al local del Forn de can Nadal, al carrer Serrano, s/n, també a les vuit del vespre. El dimarts dia vint les cuineres llucmajoreres Maria Eulogia Gómez i Antònia Gómez oferiran una proposta de tres receptes per endurse’n. L’endemà, el dimecres dia vint-i-u, serà el torn de la cuinera campanera Margalida Fullana, que s’ha fet conèixer a totes les Illes Balears gràcies a la seva participació al programa d’IB3 Cuina i Guanya.
L’acte de cloenda del dia de sa Fira, el dijous vint-i-dos, tendrà com a protagonista el vi i consistirà en un tast de diversos vins del celler Mesquida Mora de Porreres, que serà dirigit per la seva propietària Bàrbara Mesquida.
La inscripció ja es por fer des de demà i fins el mateix dilluns dia denou a la Papereria Adrover. El cost de la inscripció és de 4 euros.
Etiquetes:cuina