Maria Escalas signarà exemplars de Matilde E. dijous que ve a Mar i Cel

Maria Escalas signarà exemplars de Matilde E. dijous que ve a Mar i Cel

Aquest dijous, dia vint-i-quatre d’octubre na Maria Escalas serà a la llibreria Mar i Cel de Campos per signar la seva darrera novel·la Matilde E, de la qual n’acaba de sortir la segona edició, després d’haver-se esgotada la primera.
El passat diumenge dia quatre d’octubre l’escriptora campanera resident a Mataró ja va ser a Campos a la presentació de Matilde E., en un acte organitzat per l’Obra Cultural Balear que va tenir lloc a l’Auditòrium i que va comptar amb una espectacular teatralització a càrrec de Tallats de Lluna. Aquell dia, per mor d’un malentès entre la llibreria i l’editorial, no es varen poder vendre llibres, però sí que l’autora va signar-ne alguns que una part dels assistents duien perquè ja l’havien comprat anteriorment.
Per subsanar l’errada, Maria Escalas es va comprometre a tornar un altre dia per signar i dedicar el llibre a totes aquelles persones hi estassin interessades i que no vàrem poder aconseguir la dedicatòria de l’escriptora el dia de la presentació. La llibreria disposarà d’exemplars per a la venda per als que encara no la tenguin la puguin adquirir al mateix moment.
Ara hi haurà una segona oportunitat dijous que ve entre les 18 i les 20 h a la papereria Mar i Cel.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.