Dos equips de campaners i saliners a Jo en sé + que tu d’IB3

Dos equips de campaners i saliners a Jo en sé + que tu d’IB3

Aquesta setmana dos dels tres equips que participen al programa d’IB3 Jo en sé + que tu tenen membres campaners i saliners. Es tracta del grup Els Polvorons i el grup 3 Sacs de paciència.
Els polvorons estan formats pel campaner Toni Bennàsar i els saliners Apol·lònia Bauçà i Miquel Perelló, mentre que els 3 Sacs de paciència són la llombardera Sebastiana Barceló i els campaners Julià Ginard i Francisca Prohens.
Cada vespre d’aquesta setmana s’enfronten als Rabassons, un equip que ja fa moltes setmanes seguides que guanya el concurs i que s’ha convertit en tot un fenòmen mediàtic. Seran capaços de desbancar-los els Polvorons o els 3 Sacs de paciència? La resposta divendres que ve a IB3.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.