Una alumna de l’IES Damià Huguet, guanyadora del premi d’investigació de la UIB

Una alumna de l’IES Damià Huguet, guanyadora del premi d’investigació de la UIB

La santanyinera Paula Burguera Vicens, alumna de l’IES Damià Huguet ha esta la guanyadora de la 18a convocatòria del premi d’investigació per a aumnes de 2n de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de formació professional convocats pel Consell de la Universitat de les Illes Balears (UIB) en la categoria 1. Treballs individuals relacionats amb les arts, les humanitats, les ciències socials o les ciències jurídiques, amb el treball El contraban a les costes de Santanyí (1940s-1980s).
El treball va ser dirigit pel professor de Geografia i Història de l’institut de Campos i col·laborador habitual de Ressò Gabriel Vich.
Na paula rebrà com a premi la matrícula gratuïta del primer curs dels seus estudis a la UIB i un abonament d’un any a les instal.lacions esportives del campus. El tutor del seu treball ha rebut també un premi per la seva tasca d’orientació i guia en la tasca investigadora.
Des de Ressò hem demanat a na Paula que ens expliqui un poc de què va el seu treball de recerca. Ho podreu llegir al núm. 323 de la l’edició en paper que sortirà a mitjan agost.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.