JORNADA SOBRE LA LLET CRUA A CAMPOS
Organitzat per la Conselleria d’Agricultura i el Fons Europeu de Desenvolupament Rural, dijous, dia 20 de febrer, es farà a Campos una Jornada sobre la Llet Crua. L’acte se celebrarà a l’Edifici Polivalent de Campos (carrer Síquia, s/n).
Començarà a les 10 h amb la recepció i lliurament de la documentació i la benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de la Sra. Georgina Brunet, directora de Semilla.
A continuació hi haurà les següents ponències:
– Higiene de la llet i dels productes lactis: marc legal i perspectives de futur per Beatriuz Martínez (Cap de Servei de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).
– La llet crua com a característica fonamental dels formatges artesans per Àngel de Valenceno (formatge artesà)
– Adaptació dels requisits higiènics i sanitaris per a les petites explotacions làctiques d’Euskadi pe Miren Arantza Madariaga (Directoris Fundació Basca per a la Seguretat Agroalimentària)
– Aspectes pràctics en la producció i comercialització de la llet crua envasada per Luis Couto (Inspector Tècnic Veterinaria de Sáude Pública de Galícia)
Clourà l’acte Gabriel Torrens, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural